Livrare si retur

Livrare si retur

Transportul in Romania se face prin firme de curierat rapid(Fan Courier, Urgent Cargus, Sameday, DPD).
Coletul cu produsele comandate va ajunge la tine in 24-72 de ore.
Transportul se realizeaza in deplina siguranta, curierul preia coletul si il aduce la destinatie in cele mai bune conditii.
Plata se face prin RAMBURS, sau CARD ONLINE
Orice comandă primită până in ora 15:00 va fi trimisă catre tine în aceeaşi zi, iar tu o poti primi în 24-72 de ore.

Avantajele trimiterii prin Curier Rapid:

  • Rapiditate – Livrarea se face în 24 ore / 72 ore în zilele lucrătoare ( Luni-Vineri | 10:00 – 17:00 )
  • Comoditate – datorită livrărilor ” Door to door”;
  • Siguranţă şi eficienţă;

Conditii de retur

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. In acest caz, Clientul se obliga sa notifice SC CONCEPT CONSTRUCT SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail / fax etc.) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar SC CONCEPT CONSTRUCT SRL poate refuza coletul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

In cazul schimbului/rilor, comanda initiala este data de la care se calculeaza cele 14 zile calendaristice. Astfel clientul poate schimba in acest termen de cate ori doreste produsul/e

Clientul trebuie sa ne furnizeze un cont bancar in care valoarea produselor se inapoiaza.

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila SC CONCEPT CONSTRUCT SRL – colete deteriorate, produse gresit facute / gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul initial, cu etichetele intacte, fara pete/miros si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte, miros,pete,cu etichetele intacte etc (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu www.conceptgroup.ro ).Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producator.

Clientul beneficiaza o singura data de transport gratuit sau plata returnarii ( in functie de valoarea comenzii), in cazul unui al 2-lea schimb, isi va plati integral taxele de tur/retur, iar daca in final se doreste returnarea banilor, taxele de schimb produs sunt deduse din totalul comenzii initiale ( 17 lei sau 34 lei in functie de valoarea comenzii).

Clientul se obliga ca, inainte de expedierea returului sa sune sau sa completeze formularul de retur (LUNI pana Vineri 8:00 a.m. pana la 19:00 p.m.-Telefon: 0735 855 159) 

Telefonic vi se va comunica metoda de returnare sau il cititi mai jos:

– returul se face doar prin curier-platit si chemat de dvs. 

– prin completarea formularului de retur ne comunicati numele din comanda si contul iban pentru returnarea sumei

si daca doreste (nu este obligatoriu) poate trimite si  e-mail pe adresa office@conceptgroup.ro , care sa contina:

–      Data expedierii coletului

–      Numarul facturii si contul iban

–      Citeste AICI continutul Ordonantei de Urgenta 34/2014

Schimbul de produs se efectueaza telefonic de LUNI pana Vineri 8:00 a.m. pana la 19:00 p.m.-Telefon: 0735 855 159, noi ne ocupam in acest caz de efectuarea schimbului si trimiterea curierului la dvs. 

Daca produsul nu reflecta calitatea ceruta sau este defect, plata transportului este suportata de conceptgroup.ro. In cazul in care returul este din alte motive decat cele tehnice atunci transportul produsului este suportat de client.

preloader